BioNova Hydro SuperMix 1 liter

10187 Ft

A BioNova Hydro Supermix egy minden az egyben élelmiszer-minőségű ásványi főtrágya, amelyet kifejezetten hidroponikus rendszerek számára lett kifejlesztve. A termesztéshez és a virágzáshoz szükséges tápanyagok egy oldatban egyesülnek, ami nagyban megkönnyíti a termesztést.

BioNova Hydro SuperMix termékleírás

A BioNova Hydro Supermix egy minden az egyben élelmiszer-minőségű ásványi főtrágya, amelyet kifejezetten hidroponikus rendszerek számára lett kifejlesztve. A termesztéshez és a virágzáshoz szükséges tápanyagok egy oldatban egyesülnek, ami nagyban megkönnyíti a termesztést. Ez a kombináció tartalmazza a gyors növekedéshez és a bőséges virágzáshoz szükséges összes ásványi anyagot és nyomelemet. A növények közvetlenül felszívják az összes élelmiszer-minőségű ásványi anyagot, ami optimális kontrollt biztosít a növények felett. Kifejezetten hidroponukus termesztésre alkalmazható. Beltéri és szabadtéri művelésre egyaránt megfelelő. Élelmiszeripari ásványi anyagok – Koncentráció 1:400 – NPK 7-4-5 Használat Folyamatosan az első naptól a betakarítás előtti egy hétig használható (kötelező leöblítéssel). Keverhető minden Bionova stimulátorral, ásványi anyaggal, univerzális anyaggal és szubsztrátummal. Adagolás: 13-27 ml 10 liter vízhez (a tápoldat pH értékének függvényében). Öntözésre használható. Tippek a Bionova termelőktől

  • A Hydro Supermix jól használható talajművelésben finom csepegtetőrendszerek alkalmazásakor.
  • A Bionova által javasolt adagok biztonsági értékek. A Hydro Supermix adagolása 10%-os lépésekkel növelhető, amíg barna hegyek nem jelennek meg a leveleken, majd 10%-kal visszalépve megkapja az adott genetikai adottságnak megfelelő tökéletes adagolást.

Figyelmeztetés

  • védőfelszerelés használata javasolt
  • súlyos égési sérüléseket okozhat
  • gőzei belélegzése veszélyes és tilos
  • gyermekektől elzárva tartandó
  • szemmel történő érintkezés esetén azonnal bő vízzel öblitendő és haladéktalanul orvoshoz kell fordulni
  • lenyelés / baleset esetén azonnal forduljon orvoshoz

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BioNova Hydro SuperMix 1 liter” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük