Barion Pixel

MikroGarden – Asztali verzió (bükk, felületkezelt)

49900 Ft

Otthon a kertben

A MikroGarden asztali rendszer egy modern beltéri mini növénykert, amely lehetővé teszi, hogy friss és egészséges növényeket termesszen, és bármikor élvezze a frissen vágott fűszereket, salátákat a saját konyhájában vagy nappalijában.

Szállítási idő megrendeléstől számított 2-3 hét.

10 in stock

Purchase this product now and earn 49 900 Points!
Sold By: MikroKert

A MikroGarden asztali rendszer egy modern beltéri mini növénykert, amely lehetővé teszi, hogy friss és egészséges növényeket termesszen, és bármikor élvezze a frissen vágott fűszereket, salátákat a saját konyhájában vagy nappalijában. Egy termesztőrendszerben összesen nyolc darab növényt nevelhet.

A termesztőpoharakban nevelt növények számára automatikus a vízellátás. 3-4 naponta elegendő pótolni a felhasznált vizet. A poharak könnyen kiemelhetők és a növények a felhasználás helyére helyezhetők. Legyen az akár a konyhában, akár az asztal közepén. Használat után pedig a növény egy mozdulattal visszahelyezhető a termesztőrendszerbe.

Az asztali MikroGardent szerelt, kész állapotban, kartondobozban szállítjuk 8 darab tápanyagban gazdag termesztőkapszulával. A termesztőrendszer a dobozból kiemelve és vízzel feltöltve használatra kész. A kapszulákban 3-4 hónapra elgendő tápanyag van.

Szállítási idő megrendeléstől számított 2-3 hét.

Additional information

Weight 5 kg
Dimensions 47 × 29 × 16 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MikroGarden – Asztali verzió (bükk, felületkezelt)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *