MikroGarden – Asztali verzió (natúr borovi fenyő)

39878 Ft

Otthon a kertben

A MikroGarden asztali rendszer egy modern beltéri mini növénykert, amely lehetővé teszi, hogy friss és egészséges növényeket termesszen, és bármikor élvezze a frissen vágott fűszereket, salátákat a saját konyhájában vagy nappalijában.

Szállítási idő megrendeléstől számított 2-3 hét.

37 készleten

A MikroGarden asztali rendszer egy modern beltéri mini növénykert, amely lehetővé teszi, hogy friss és egészséges növényeket termesszen, és bármikor élvezze a frissen vágott fűszereket, salátákat a saját konyhájában vagy nappalijában. Egy termesztőrendszerben összesen nyolc darab növényt nevelhet.

A termesztőpoharakban nevelt növények számára automatikus a vízellátás. 3-4 naponta elegendő pótolni a felhasznált vizet. A poharak könnyen kiemelhetők és a növények a felhasználás helyére helyezhetők. Legyen az akár a konyhában, akár az asztal közepén. Használat után pedig a növény egy mozdulattal visszahelyezhető a termesztőrendszerbe.

Az asztali MikroGardent szerelt, kész állapotban, kartondobozban szállítjuk 8 darab tápanyagban gazdag termesztőkapszulával. A termesztőrendszer a dobozból kiemelve és vízzel feltöltve használatra kész. A kapszulákban 3-4 hónapra elgendő tápanyag van.

Szállítási idő megrendeléstől számított 2-3 hét.

További információk

Tömeg 5 kg
Méretek 47 × 29 × 16 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„MikroGarden – Asztali verzió (natúr borovi fenyő)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük